Lyssnade på kroppen

Det har varit vila i några dagar på grund av att jag i tisdags kände mig trött, varm och lite ont i halsen. Så jag ställde in tisdagens pass, sov flera timmar på onsdagen och idag är det så mycket bättre.

Jag är glad att jag lyssnade på kroppen. Så jag vilar 4 dagar och hoppas på att det inte ska bli något bakslag. Till helgen hoppas jag få till en löprunda och det längtar jag otroligt mycket efter.

20171014_083725

Igår summerade jag löpningen för oktober månad. Jag bestämde mig i början av månaden att göra samma sak som förra oktober, att skänka 1:- för varje sprungen km till bröstcancerfonden. Så igår summerade jag min oktoberlöpning 138,6 km. Kände att jag ville ge lite mer så jag dubblade summan och skänkte 277:-. Ingen kan göra att men alla kan göra något💜

Ha en fin kväll så hörs vi snart igen.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s