Behöver din hjälp!

Oj vad helgen susade förbi! Redan måndag och vi är inne i november.

I lördags kom jag äntligen ut på en runda. Efter 4 dagars vila var det åter dags att låta benen jobba och löparskorna snöras på.

20171106_154944

Jag tog mig ut på en morgonrunda tillsammans med Ida och Emma. 12 km i lugnt tempo. Stundtals hade jag det ganska jobbigt så det märks att man tappar lite under ett uppehåll. Mot slutet kändes det riktigt bra och jag förundras över hur snabbt 12 km kan gå bara genom att ha sällskap.

Jag har jättesvårt att springa långt själv, då kämpar jag varenda kilometer och kollar klockan för att se hur långt jag kommit, men när man springer fler avverkas kilometer efter kilometer utan att man tänker. Jag måste nog försöka hitta en lösning på detta. Har du något bra tips? Det kommer nog bli en svår maratonträning under vintern om jag inte kan springa långt själv. Så snälla, har du något bra tips på hur jag ska göra får du gärna dela med dig!

Jag tappade ju ett par träningsdagar förra veckan då jag var sjuk men jag känner inte speciellt stor stress över det. Jag är ute i väldigt god tid när det gäller min maratonträning så det gör inte så mycket om jag missar något. Så därför kommer mina långpass gå efter de jag missat. Detta för att distansökningen inte ska bli för stor. Under denna månad hoppas jag kunna slå distansrekord med 25 km-30 km. Känns läskigt men samtidigt kul, så du förstår ju varför jag behöver din hjälp på hur jag ska göra för att överleva dessa kilometerna i ensamhet. Jag kan ju inte alltid lita på att Sara, Ida eller Emma följer med mig=)

På måndagar har jag skapat en fin rutin, måndagsmilen. Så givetvis blev det en sådan idag. Det gick lugnt och fint och nu börjar det kännas som att man snabbt kan avverka 10 km.

Träningsveckan är planerad och jag hoppas novembervädret är med mig så jag får många härliga rundor.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s