Som spaghetti…

Jag kom hem sent efter en träning med Knallen igår så det fanns inte på tapeten att jag skulle orka skriva ett inlägg.

Igår körde sok knallen igång med sin inomhusträning. Tisdagar innebär intervaller på bana i Ryavallen.

IMG_20171107_213048_463

Trots att passet började senare än vad jag brukar springa kände jag att det vore roligt att hänga på.

Det var många löpare som samlades i hallen för långa intervaller. Passet bestod av 6 min/ 5 min/ 4 min/ 5 min/ 6 min med 1 min vila.

Jag ville inte gå ut för hårt och riskera att bli för trött innan intervallen tog slut så jag försökte hålla ett så jämnt tempo som möjligt under alla blocken. Farten låg lite snabbare än vad jag normalt brukar ha, ca 4:50-5:00. Långa intervaller är bra för min maratonträning.

När löpningen var över blev det 16 min coreträning.

Passet var slut 21 så du förstår ju att jag var hemma sent.

Idag började dagen med företagsträning och 45 min x-fit på onyx knalleporten. Ett svettigt och roligt pass, som gjorde att armar och ben kändes som spaghetti.

Efterlyser fortfarande tips på hur man kan göra för att klara t.ex 3 timmars löpning i ensamhet. Jag har oerhört svårt för att springa runt 12-15 km själv, pannbenet behöver tränas det vet jag. Men hur lyckas du om du springer långpass själv?

3 dagar av träning, 3 dagar av lycka. I love it!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s