Intervaller inomhus

Gårdagen och kvällen gick i ett. Det blev ett sent träningspass med Sok knallen. På tisdagar är det intervaller som står på schemat och nu när vintern är här är det inte så lätt att ge sig ut i ishalkan och snömodden och dra på ett gäng snabba intervaller.

Därför är det extra bra med intervaller inomhus på bana och med andra löpare för det sporrar mig lite extra och gör att jag tar i lite mer än om jag hade varit ensam.

Igår var det dags för 4×6 minuter med 1 min vila. Oj oj oj vad svettigt och jobbigt det var. Eftersom jag kör maratonträning vill jag försöka hålla ett hyffsat jämt tempo som inte är alltför snabbt men ändå snabbare än den bekväma farten.

Mina tider såg ut såhär 5:29/5:22/5:26/5:19. Egentligen är tider och fart inte det viktigaste. Utan det som är viktigt för mig är att jag håller en sån jämn fart som möjligt. Men ibland kan det vara intressant att se hur farten är så man inte hamnar i comfortzone.

Screenshot_20171116-174200

Idag är det vila för att imorgon snöra på mig löparskorna igen och springa lite samt träna styrka.

Ha en fin kväll!

/Karro

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s