Vad hände???

Som jag hade sett fram emot finfin snölöpning och skuttande i snö och så har den regnat bort. Vad hände där???

Jag har varit hemma sedan lunch och tagit hand om sjukt barn så när mannen kom hem kände jag för en löprunda trots spöregnet. Ibland måste man bara få komma ut och rensa hjärnan och få frisk luft. Då hindrar sällan vädret mig.

Innan löpningen körde jag styrketräning, kort och intensivt. Jag körde 1 cirkel som innehöll: krabbgång åt sidan med gummiband 10 st åt varje håll, 10 triceps dips, 10 squat med vikt och axelpress, 10 situps, allt 3 gånger. En bra uppvärmning.

20171123_170956

På löppasset körde jag först 3 km uppvärmning, sedan blev det 5 gånger 100 m uppför en lång och seg backe, enbart för att bättra på träningsvärken lite. När backintervallerna var gjorda blev det kort nedvarvning och sen hemåt.

Nu blir det soffhäng och fotboll.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s