Jag fick feeling

Torsdagen bjöd på ett riktigt härligt lunchpass.

Jag hade grym träningsvärk i mina ben efter en utmaning på jobbet som innehöll löpning ner för 396 trappsteg så de första stapplande stegen på löpbandet var lite jobbiga men tack och lov gick det över snabbt.

Dagens pass såg ut såhär:

Uppjogg

8 min tröskel

3×3 min aktiv löpning med 1 min vila

8 min tröskel

I och med att jag tränar utefter ett marathonprogram där jag ska försöka hålla runt 6-6:10/km så innebär tröskelfart lite snabbare tempo så jag hade 5:40 tempo. På de snabba 3 minuterna hade jag 5:10 fart.

Idag var det fokus på farten och då är det bra att köra på ett löpband, sen var vädret riktigt uselt idag så det fanns inte på kartan att jag skulle ta mig en lunchlöpning utomhus.

Oftast fokuserar jag inte så mycket på farten men ibland blir det så.

Löppasset kändes riktigt bra och svetten rann. Efteråt fick jag feeling och körde 10 min styrka med fokus på löpmusklerna.

20171207_133226

Nu har jag bättrat på träningsvärken en aning och imorgon ska kroppen få vila.

Ha en fin kväll.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s