Mjukstart

En ny vecka är alltid härligt. Jag gillar måndagar och att det är lite av en planeringsdag. Jag stämmer av med mannen schema, kollar barnens aktiviteter, planerar mat och lägger upp en plan hur träningen ska se ut.

Eftersom det var långrunda som heter duga igår behöver kroppen vila. Så denna måndag blir det ingen måndagsmil utan tid för återhämtning. Vila är något jag verkligen prioriterar och jag vilar till 100%. Vissa kör vilodagar men tar ändå promenader på 60 min eller kör yoga. Det anser jag inte är någon vila. Men vi är alla olika och jag säger inte att det jag gör är rätt eller att de som ”vilar” gör fel. Huvudsaken är att det funkar för en själv.

Så jag mjukstartar denna vecka för att köra intervaller imorgon.

Snart blir det handboll och då blir det säkert högre puls. Håller tummar och tår för svensk seger.

20171228_170517

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s