Bana istället för kana

Veckans första löppass gjordes tillsammans med sok knallen. Jag hade planerat att köra intervaller idag och med tanke på hur vägarna såg ut var det perfekt att åka till ryahallen och köra på bana istället för att kana runt ute.

6×4 min aktiv löpning med 45 s vila. Jag ville springa snabbt utan att ta ut mig för mig för mycket. För även om jag ville ha lite mer fart i benen ville jag försöka hålla ett så jämnt tempo under alla intervallerna som möjligt. Tufft men roligt och så svettigt.

20180123_202446

Benen kändes riktigt bra trots 21 km i söndag. Tänk så fantastisk kroppen är!

Sängen kallar och det blir nog någon serie innan jag somnar.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s