En gött trött kropp

Vilken underbar dag jag vaknade upp till idag! Solen lyser, det är massa med snö och termometern visar -6. En perfekt dag för en långrunda.

När det gäller träning denna helg har jag kört 8:e passet med ”30 Days of yoga with Adriene”. Yoga blev mitt #fredagsfysförefredagsmys. 30 min stretch och avkoppling var en perfekt start på helgen.

Igår körde jag cirkelträning. Ett effektivt pass som snabbt var avklarat men som trots den korta tiden kändes riktigt mycket i benen. Jag körde en cirkel med 4 övningar i 5 minuter. Sedan blev det en ny cirkel med 4 nya övningar i 5 min. Det blev en hel del squats och burpees och det var en bra grund inför dagens löppass.

Långrundan idag startade klockan 14. Senare än vad jag är van vid men skönt att få springa i dagsljus. Jag sprang med Skruven och Andreas och vi skulle ta oss än ”ön” men förlänga den.

När vi hade sprungit 12 km bestämde vi oss för att det skulle bli en halvmara.

Känslan var oerhört bra trots att vi sprang snabbare än vad jag brukar på mina långrundor. Sista kilometern var tung och de korta backarna kändes som höga berg.

Men det blev ändå 21 km idag och med en riktigt bra känsla.

Screenshot_20180121-162624

En grym avslutning på helgen.

Stela ben och en gött trött kropp ska snart få slappa i soffan, först ska barnen somna.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s