Runacademy

Precis hemkommen efter ett roligt första pass med runacademy.

Man delades upp i 2 grupper beroende på vilken nivå man låg på och jag hängde med i fortsättningsgruppen trots att jag inte sprungit med runacademy innan. Men jag har fått mycket löpteknik och lärt mig så mycket av bästa löpcoachen Samantha så jag kände att jag var ganska hemma i den gruppen.

Först körde vi en kort uppvärmning för att sedan göra några löpskoleövningar. Det är väldigt nyttigt att göra det emellanåt för även om jag kört med Samantha kan man aldrig bli färdig med tekniken.

Efter löptekniken var det dags för en kul fartlek, 5 min, 1 min, 4 min, 1 min, 3 min, 1 min, 2 min, 1 min och 60 s vila mellan varje intervall. Under tiden man sprang fick man tips på saker att tänka på av de som höll i passet.

20180322_174336

Det var superkul och nyttigt och jag är så glad över att vara med i det här.

Nu ska det bli gott att fixa iordning lite kvällsmat och slappa framför Tv:n.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s