Förhandlade med mig själv

Insåg precis att jag inte gjorde någon uppdatering på bloggen igår. Men eftermiddagen/kvällen gick åt till kalas så tiden sprang iväg.

Igår blev det en träff med härliga fredagsgänget och supertusingar stod på schemat.

Kroppen kändes rätt bra trots fartleken med runacademy på torsdagen.

Men idag var det som sagt supertusingar, 100 m-200 m-300 m-400 m med 30 s vila mellan varje och 2 min vila mellan varje set x 5.

Det var så himla jobbigt. De två första seten kändes ok men den tredje blev jag väldigt trött och de sista två seten var en kamp mot hjärnan. 100 m och 200 m var hyffsat lätta, det var 300 m och 400 m som var jobbiga och 400 m kändes som 1 km!

Som jag skrev var det en kamp mot hjärnan. För den sa åt mig att ”du är trött, du orkar inte mer” men jag vägrade lyssna och förhandlade mycket med mig själv där jag sprang runt och runt i ryahallen. Men med grym pepp från de andra så klarade jag av det och den känslan efteråt, när man egentligen vill ge upp efter 3 set men ändå gör 2 till, är magisk.

Så igår blev det 5 snabba kilometer plus upp och nedjogg.

20180323_123555

Idag ska kroppen få vila och ladda batterierna inför morgondagens långrunda.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s