En träff med gänget

Efter några veckors frånvaro från fredagsintervallerna var det igår dags att träffa gänget som får mig att prestera det där lilla extra.

Planen var att springa 3×10 min i tröskelfart men första 10 min gick lite för fort för att vara i tröskelfart plus att jag hamnade lite för långt efter de andra så de sista 2 blocken körde jag och Linda 8 min istället. Vi körde 4 min åt ett håll för att sedan vända tillbaka så att vi kom till samma startpunkt som de andra.

8 min var även det riktigt jobbigt i värmen men jag kämpade på. På den sista intervaller blev jag riktigt trött och hamnade långt bakom Linda och det var bra för vid vändningen visste jag att hon låg bakom mig så jag kunde inte slå av på farten fastän jag bara ville stanna upp och lägga av.

20180608_123053Screenshot_20180608-145101_Polar Flow

Att springa med de här grymma människorna har fått mig att jobba upp ett starkt pannben och jag vågar pressa mig mer än vanligt vilket resulterat i bättre fart. Så även om man har grym ångest inför de här passen är de nyttiga och ger mig så mycket.

Idag blir det vila, trädgårdsfix och Sverigematch och imorgon är det dags för ett långpass!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s