Senaste dagarna

Det har varit några dagars semester i Espevik men nu är vi hemma igen och det har blivit dags att uppdatera bloggen.

Under veckan i Espevik blev det totalt 5 pass. Det senaste passet jag skrev om var min löpträff med mina kära löparkompisar på måndagsförmiddagen.

I onsdag var det dags att snöra på sig löpskorna igen. Jag blev inspirerad av måndagens löprunda så jag startade med löpning i naturreservatet. Under ca 15 min blev det skutt på berg och hopp mellan snår och stenar. En riktigt härlig upplevelse. Efter uppvärmningen tog jag mig ut på asfalten för att köra 10×30 s snabb löpning med 30 s vila. Trots att solen gassade så besvärade inte värmen mig, 30 s är ju över rätt snabbt. När intervallerna var över sprang jag in i skogen. Jag trodde jag hade koll på vart jag var men jag lyckades springa vilse. Det slutade med 2 km extra och en löprunda som innehöll alla möjliga känslor, lycklig, glad, förälskad i naturen, trött, stark, snabb, lugn, förtvivlad, lätt panikslagen och tillslut glad igen. Som sagt, många känslor under dessa 7 km!

20180704_165627

I fredags gav jag mig ut på en löprunda på fm. Jag hade sovit dålig och var lite trött och jag kände tidigt att de första löpstegen inte kändes helt hundra. Min puls var högre än vad jag brukar ha så efter 1 km kände jag att det var lika bra att gå istället för att springa. Så jag tog mig ut till naturreservatet för att sitta och blicka ut över havet en stund för att sedan promenera hem igen. Kroppen ville säga mig något och jag lyssnade. Efteråt var jag trött och lite snuvig, sov en del under eftermiddagen men var som tur var bättre dagen efter igen.

IMG_20180706_114228_881

Så idag blev det en löprunda igen! Kroppen var pigg och kry men jag tog det ändå lugnt och fokuserade på en härlig upplevelse i skogen istället.

Där har du min sammanfattning av senaste dagarna. Men nu är jag som sagt hemma igen så jag lovar att uppdateringen ska bli bättre!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s