Blixtrar och dunder

Jag är inne på min andra semestervecka och en fördel med ledigheten är all tid man kan lägga på löpning.

Så första passet för veckan blev ett härligt intervallpass.

Först 10 min uppvärmning följt av 5×2 min snabbt med 30 s vila. Efter det blev det 3 min vila för att sedan köra 5×1 min snabbt och 30 s vila. Egentligen skulle jag köra 8 st men åskan mullrade och regnet var på gång så det gällde att ta sig snabbt till en säker plats för att undvika blixtrar och dunder.

20180709_165333

Imorgon blir det vilodag för att sedan köra ett distanspass på onsdag!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s