Kort sammanfattning

Det har varit dålig uppdatering av bloggen denna vecka men jag tänker att du får en snabb genomgång av mina pass.

Eftersom jag sprang en halvmara förra söndagen lät jag kroppen vila och få lite kärlek i form av yoga så första löppasset för veckan var i onsdags.

Då blev det favoritrundan för att känna på benen och bara låta kroppen njuta av löpningen.

20180725_083653

Andra passet var i torsdags. Då körde jag 10×200 m med 30 s vila. Jag hittade en bra sträcka i skogen som skyddade mig från solen så jag klarade mig undan den värsta värmen.

20180726_151843

Idag blev det ett långpass som jag sköt och sköt på under dagen i hopp om att det skulle bli svalare. När jag insåg att det inte skulle bli så gav jag mig ut. Trots denna sommar vi har och värmen som infinner sig varje dag har jag inte vant mig vid den här luften, så från första steget fick jag jobba hårt. Men jag tänkte att tiden jag är ute är viktigare än antalet kilometer så jag sänkte tempot och jobbade mig sakta igenom den planerade rundan. 14 km senare var jag hemma och ett dopp i poolen var en självklarhet.

20180729_164950

Där har du en kort sammanfattning.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s