Magisk start

Man är nog lite smågalen som ställer klockan på 6 en söndagsmorgon bara för att få komma ut på en långrunda innan familjen vaknat till. Men känslan att komma hem lagom till frukost och att man varit ute på en löprunda i 2 h är fantastisk.

Idag hade jag bestämt löpträff med Sara, vi brukade springa mycket tillsammans innan så det var en efterlängtad löpdejt.

När yoghurten med musli var uppäten och koppen med kaffe uppdrucken snörade jag på mig löparskorna och gav mig ut.

Det var en sådant härligt lugn ute och luften var underbar, det kändes nästan som höst och det gillar jag!

Efter ca 1 km löpning mötte jag upp Sara och sedan sprang vi rundan som skulle ta oss runt Öresjö.

Rundan innehåller mycket uppförsbackar och en hel del skogslöpning men vi hade ett behagligt tempo som gjorde att det kändes jättebra.

Idag testade jag gel för första gången. Min tanke är att jag ska använda det på Lidingöloppet och då behöver jag vänja kroppen vid detta så jag inte råkar ut för t.ex magont. Jag vågade inte ta gelen för tidigt utan tog den vid 11 km. Jag vet inte om den hjälpte, men jag hamnade aldrig i någon dipp plus att jag klarade mig utan magont. Så nästa gång det är dags för långrunda ska jag testa 2 st, jag vill skynda långsamt.

Totalt blev det 20 km på denna morgonrunda och en magisk start på dagen.

20180819_090420

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s