Nya rutiner

Ny vecka och dags att jobba in nya rutiner. Lidingöloppet närmar sig med stormsteg och jag vill vara så väl förberedd som möjligt. Jag vill känna att kroppen känns stark så att jag klarar av dessa 30 km på bästa sätt.

Så från och med nu kommer måndagar innebära styrketräning!

Idag fick jag tid på lunchen så att jag kunde riva av veckans första träningspass. Jag började dock på löpbandet med 4 km, 1 km uppvärmning och 3 km progressiv löpning (ökade hastigheten varje km så det gick snabbare och snabbare). När 4 km var avverkade körde jag ett styrkepass med fokus på löpmuskler.

20180820_120621

Svettigt, jobbig och riktigt kul! Imorgon har det blivit dags för intervaller så vi hörs efter det.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s