Ladda, ladda, ladda

Det blev ett sent pass med springklubben igår. Det betyder att jag var hemma sent, jag åt sent och jag kom i säng sent. Allt detta bidrog till att jag inte orkade skriva något inlägg igår. Men det som väntar på något gott…

Igår körde vi intervaller iform av stege, 3 min/2 min/1 min med 1 min vila x 3 + 1×3 min som en sista liten bonus. Kände att kroppen svarade bra på tempot och även om jag sprang fort tog jag inte ut mig för hårt. Jag kom ungefär lika långt på de olika tidsblocken och det var mitt mål.

IMG_20181106_211948_760

Idag har det gått i ett och nu på kvällen har det varit ledarmöte så jag passade på att springa dit och hem.

Ett sista löppass är nu gjort och nu ska jag bara ladda och ladda och ladda.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s