Lunchträning

Gokväll!

Min vecka startade med planering av träningsveckan och 100% vila.

Idag var det dags för första passet och på schemat stod 8 km distanslöpning och sedan massor av knäböj.

Jag var nere i gymet på jobbet så jag körde löpning på bandet. Det är fruktansvärt tråkigt men genom att lyssna på en podd tickar kilometrarna på rätt bra. Har du något annat tips på hur man undviker tråkdöden på löpband?

Därefter körde jag som sagt massa knäböj. Jag har fått en utmaning på jobbet där jag ska öka min styrka med 30 % så jag har fått göra ett maxlyft för att ta fram det jag orkar i nuläget. Sedan har jag fått ett träningsschema för att sakta men säkert bygga upp musklerna och framförallt göra de starkare.

Jag började med 3 x 12 reps med 50% av maxvikten. Sedan körde jag 2 x 8 reps med 60 % av maxvikt och tillslut 1 x 6 reps med 70 % av maxvikt.

Det är även 2 andra övningar jag ska göra i den här utmaningen men de tar jag en annan dag. Jag tycker knäböj är lite roligt så därför lade jag till de övningarna på dagens löppass.

20181204_111047

Håller tummarna att benen känns okej imorgon!

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s