Dubbelpass och pannbensträning

Hej!

Idag har jag kört dubbelpass.

På lunchen körde jag styrketräning. Jag gjorde mina övningar som jag fått för att klara styrkeutmaningen som jag berättade om förra veckan. Jag körde knäböj, marklyft och bänkpress. Den här gången kändes det lite bättre än förra så kanske har jag redan blivit lite starkare.

Efter att mannen kom hem från jobbet nu på kvällen gav jag mig ut på en kort löprunda. Trots regn och kyla var det riktigt skön att komma ut.

Nu när det är mörkt ute tar jag inte samma rundor som jag brukar. Här där jag bor är det mycket skog och inte någon gatubelysning på så många ställen så jag är ganska begränsad. Så på dagens runda blev det en form av pannbensträning eftersom jag sprang fram och tillbaka på en 1 km väg. Ena km gick nedför och då kunde jag springa på för att sedan vända och springa uppför och detta gjorde jag 3 gånger.

20181206_182635

Nu blir det soffhäng och imorgon är det äntligen dags för intervaller med fredagsgänget!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s