Vill inte vara utan de

Hoppsan! Såg att mitt fredagsinlägg inte kom ut så här kommer det, några dagar försent…

Gokväll!

Äntligen var det dags att ta sig till ryahallen för ett intervallpass med fredagsgänget! Eller ja, äntligen kände jag väl inte med tanke på att jag visste att passet skulle bli tufft men någonstans långt inne var det nog en liten del av mig som kände så!

Det har ju varit ett par veckors frånvaro med tanke på skadan på revbenet och Hemsedalresan som var förra helgen.

Dagens pass såg ut såhär 2×1500 m och 2×800 m. Eftersom jag har lite långsammare tempo än de andra körde jag 1250 m, vi vilade 2 min för att sedan köra samma distans igen. När de var avklarade körde vi 2 min vila för att sedan köra 2×800 m (jag körde 700 m på den första), 1 min vila och på den sista intervallen sprang jag 800 m. Jag tryckte ur det sista som fanns kvar och efter målgången var jag så fruktansvärt trött. Men jag var trött på ett gott sätt!

Vi var 8 stycken som plågades tillsammans, hejade på varandra och pushade varandra. Det är det som är det fina med de här fredagsintervaller! Även fast man har grym ångest innan vill man inte vara utan de!

IMG_20181207_151855_976

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s