Tillbakablick på september

Gokväll!

Dags för en ny månad i min årskrönika. Det är inte många kvar nu och dags då att ta en tillbakablick på september.

SEPTEMBER

Det var fortfarande varmt i början av månaden dock lite mer behaglig temperatur och jag njöt av att ha linne och shorts på mig på mina löprundor.

Jag hade fått in min nya rutin med att köra styrka på måndagar.

Jag körde ett sista långpasset innan lidingöloppet tillsammans med Sara. Totalt blev det 23 km runt Öresjö.

Förberedelserna till lidingöloppet gick bra och mitt i uppladdningen skulle jag springa kretsloppet på 10 km. Kretsloppet ligger mig varmt om hjärtat! Det var där glädjen till att springa lopp väcktes. Mitt 4:e kretslopp gick riktigt bra och jag sprang in på nytt personbästa med 46:34.

Kroppen återhämtade sig riktigt bra och tre dagar senare sprang jag ett riktigt lång pass med Knallen med inslag av backintervaller. Totalt blev det 17 km in på löparkontot.

Mot slutet av månaden blev det dags att springa lidingöloppet. Det var en grym upplevelse! En kul helg tillsammans med Lisa och Elin. Loppet sprang jag på egen hand och den racereporten skrevs 1/10. Så den kommer med på oktober månads krönika.

img_20180908_160921_393img-20180915-wa0006img_0486fb_img_1537630956114

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s