Varför är det så svårt?

Hej!

Igår fick kroppen vila från träning. Välbehövligt och skönt. Dock hade jag tänk att köra ett kort yogapsss men det blev aldrig av. Jag kan inte förstå varför det är så svårt att jobba in nya rutiner? Men jag tänker inte hänga upp mig på det, det finns några dagar kvar innan veckan är slut så det där yogapasset jag har som mål att köra 1 gång/veckan har fortfarande chans att bli av.

Idag var det dags för ett lunchpass, kortdistans på löpbandet och sedan styrka rygg och armar.

Jag var egentligen inte alls sugen på att ge mig ner men att unna mig 30 min träning på lunchen är så himla härligt för energin resten av dagen. Just känslan efteråt var en tillräcklig morot för att ta tag i lunchträningen.

screenshot_20190117-152029_video player

Imorgon hoppas jag på att hinna med ett intervallpass med fredagsgänget. Hörs efter det!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s