Ett vintrigt Rya åsar

Gokväll!

Det här varit en riktigt fin vinterhelg! Hoppas att du njutit ordentligt!

Jag fick till ett riktigt härligt pass idag men först ska jag berätta lite om fredagens intervaller.

När jag träffade fredagsgänget på lunchen för lite intervallspring skulle vi ta oss an 6 st dynamiska tusingar (200 m fort, 200 m milfart) med 1 min vila. Jag kände att jag hellre ville springa 800 m för att kunna starta tillsammans med de andra. Jag körde 3×800 m och hade hyffsat jämn fart på alla 3 intervallerna. Efter 3 st bytte vi håll och då bestämde jag mig för att köra 2 st 1000 m istället för 3 x 800m. Det var oerhört jobbigt men jag lyckades få till riktigt bra tid på mina tusingar trots att jag sprang 3 st 800 m före dessa tusingar.

Ett kul pass och riktigt bra start på fredagsmyset.

Igår var det vila och uppladdning av batterier.

Idag träffade jag Samantha för en löpträff och en trailrunda på ett vintrigt rya åsar.

Det blev 90 min glädjespring och ca 12 km.

img_20190120_165440_376

Vädret var underbart, solen sken och rya åsar visade verkligen upp sin finaste sida.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s