Nytt besök

Gokväll!

Idag blev det ett nytt besök nere i gymet på lunchen. Fast idag var det fokus på löpintervaller och inte någon styrketräning.

Jag började med 5 min uppvärmning sedan körde jag 10×60 s snabbt med 30 s vila. Jag hade ett ganska högt tempo men mitt fokus var att ha samma tempo under alla intervllerna så det var ändå en kontrollerad fart. Därefter blev det 3 min gåvila och slutligen 10×30 s snabbt med 30 s vila och så lite nedjogg på det.

Jag är så glad att kroppen kändes stark trots ett tufft benpass igår. Men det är klart, efter alla dessa intervaller var jag väldigt trött.

20190312_114630

Imorgon ska kroppen få lite kärlek i form av vila.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s