Träningsschema

Idag har verkligen känslan av vår infunnit sig!

Nu när jag börjat jobba igen går helgerna ännu fortare än när jag var ledig hela tiden.

Vi lämnar april bakom oss och säger ”Hej sköna maj”.

Jag måste verkligen försöka bli duktigare på löpstyrka så idag har jag gjort upp ett träningsschema för hela månaden. För mig som älskar att planera känns det som ett vinnande koncept. Givetvis kommer löpningen inte vara ristat i sten utan behöver jag byta dag någon gång gör jag givetvis det. Det är styrkan som är viktig och måste genomföras.

IMG_20160501_182649

En ny vecka är strax här så resten av söndagen blir det till att njuta framför tv av mästarnas mästare och sedan första avsnittet av game of thrones.

Hur är din söndagkväll?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s