Pass 2

Ibland har man turen att mannen kan sluta tidigt för att hämta barnen på förskolan. Då passade jag på att ta ett löppass innan jag åkte hem.

Idag var det dags för pass 2 ur mitt marathonprogram. Jag följer ett program jag hittat på jogg.se. Vissa pass har jag tagit rätt upp och ner medan vissa intervallpass är omgjorda. Förhoppningsvis ska detta förbereda mig på bästa sätt inför 2 juni.

Pass 2 såg ut såhär:

Uppvärmning 2km * 10-15 min lugn löpning

2x8min min med 2:30 vila. Börja långsamt och kom in i det för att sedan öka efterhand.  Fart kring 5:30- 5:50 min/km

Nedjogg 2km

Jag körde delat av min runda på rya åsar för att kunna bekanta mig mer med banan inför rya åsar Trail Run. Det gjorde att mina första intervall var lite långsammare än planen. Men jag kompenserade upp det genom att köra den andra snabbare. Jag hade 4:48 i snitt vilket jag är väldigt glad för.

20171003_142154

Mot slutet av rundan öppnade sig himlen och regnet öste ner. Därför kortade jag ner distansen och körde 7 min istället för 2 km.

Efter milen igår och intervaller idag blir det en skön vilodag imorgon!

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s