Fredag+söndag=löpning

Hej!

Nu har jag en del träning som ska sammanfattas!

I fredags körde jag intervaller. Jag velade länge fram och tillbaka om jag skulle åka till ryahallen och springa eller om jag skulle köra på löpbandet. Men att springa på bana är roligt och får vem som helst att känna sig som Usain Bolt. Så du kan ju ana vad jag valde.

Intervaller på bana såklart! Jag sprang med 2 andra löpare och de körde 5×1000 m medan jag körde 10×400 m. Jag hängde på bra med de andra löparna och när jag kört mina 400 m fick jag vila medan de andra sprang ett varv. När de passareda varvningen hängde jag på för nya 400 m. Efter det blev det 1:30 vila och så upprepade sig allt igen. Jag hade bra fart i benen och riktigt bra hjälp. Passet var tufft men väldigt roligt.

20180209_123117

Igår vilade jag för att samla kraft inför dagens långrunda.

Jag hade bestämt träff med mina nya löpkompisar och åkte mot Hestra för en långtur i skogen.

Idag var det traillöpning i 2 timmar och med tanke på att det låg mycket snö på sina ställen fick benen och hjärtat jobba riktigt hårt.

Jag hade med mig utspädd energidryck för att testa plus att jag hade några tutti frutti godisar. Jag måste testa mig fram för att få i mig bra energi under långrundorna. För när det väl gäller på Stockholm maraton vill jag inte råka ut för magknip eller liknande på grund av att jag inte provat olika energipåfyllningar.

Jag tog energidryck varje halvtimme och det funkade riktigt bra. Det gav mig bra energi när jag började bli trött. Men mot slutet var jag oerhört trött och jag tror det beror på snöpulsandet.

received_10154949951587131

Energin under resten av dagen har varit bra så jag antar att min plan med utspädd dryck och lite godis funkade utmärkt.

Snart blir det till att slänga sig i soffan och ladda batterierna för en ny vecka.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s