Skam den som ger sig

Det har kommit ännu mer snö så därför valde jag att genomföra dagens intervallpass inomhus på lunchen.

Tisdagar betyder intervaller och på maratonprogrammet stod det 10×400 m.

Jag började med 1 km uppvärmning sedan drog jag upp tempot rejält. Jag vill kliva ur comfortzone och flytta gränserna lite så de två första 400-ingarna genomförde jag i 3:30 tempo. Därefter sänkte jag farten var 3:e intervall och de sista 2 intervallerna hade jag 4:00 tempo. Mellan varje intervall vilade jag 1 min.

IMG_20180306_161349_107

Tufft och svettigt och nästan så jag ville ge upp men skam den som ger sig.

Efter löpningen blev det 4 coreövningar.

Jag måste ju berätta om min träning jag ska hålla på internationella kvinnodagen på torsdag. Alla tjejer, kvinnor och gummor är välkomna till fotriktigt i Borås kl 17. Den här kvällen är perfekt för dig som är nybörjare och som vill ha lite inspiration och känna på lite löparglädje. Tillsammans med mig, Fotriktigt och Kretsloppet kommer det bli en grym kväll. Jag hoppas vi ses!

IMG_20180305_152433_551

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s