Dag 6 och 7

Dagarna har susat förbi och snart är helgen över. Jag ska försöka sammanfatta dag 6 och 7 på min runstreak.

Dag 6, torsdag

Det blev ett snabbt pass på lunchen. Jag började med 5 km på löpbandet med inslag av fart, om jag inte varierar mig på löpbandet dör jag tråkdöden. När löpningen var avklarad körde jag ett styrkepass med fokus på löpmusklerna. Det blev kettleballswings, squats med kettleball, plankan och lite annat smått och gott!

20180405_112447

Dag 7, fredag

Jag vaknade upp och kände ett enormt sug av att köra intervaller med fredagsgänget på lunchen. Ju närmre lunchen kom desto färre blev vi som skulle springa. Men jag kände att jag åkte iväg trots allt.

Det var dags för utepremiär på Ryavallen, solen sken och det var jättehärlig. Dock var det bara jag som skulle ta mig an dagens intervallpass.

1200 m/800 m/400 m med 1 min vila, 2 min vila mellan varje set.

Jag hade gjort upp en bra plan innan passet så jag hade koll på hur lång tid det skulle ta att springa de olika distanserna (Jag utgick från att 1 km tog 4:50).

Att jag var så pass förberedd var verkligen en räddning för mig. När jag blev trött bet jag ihop och krigade vidare trots att jag inte hade någon annan löpare runt mig. Jag hade en speciell tid att slå och det kunde jag inte misslyckas med…

Passet var slitigt men oerhört nyttigt för mig och trots att det var dag 7 på min runstreak kändes benen oerhört fräscha.

Screenshot_20180406-133536_Video Player

/Karolina

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s