Sista passet innan lördag

Sista passet innan lördagens tävling är gjord. Tanken var egentligen att springa igår men det var så fruktansvärt varmt så jag bestämde mig för att ta löpningen idag och det var minsann ett bra beslut!

Det är mycket fokus på Lidingöloppet och rya åsar trail run nu så dagens pass blev på rya åsar.

Mitt fokus var att ta det lugnt, njuta av lugnet från skogen och ta del av den magiska utsikten.

Det blev verkligen precis så!

Ingen stress, lugnt tempo, jag ensam i skogen, tid för att njuta av utsikten och med en riktigt go känsla i löpsteget.

20180809_092118

Nu är jag laddad för lördagens lopp, mål har jag förstås, men mycket ska klaffa för att de ska funka. Vädret spelar förstås också roll och just nu ser det inte så jättebra ut med regn och åska. Det kan förstås hända mycket tills det är dags för start. Håll tummarna för mig!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s