Schemat sa…

Idag var det så dags för det första löppasset för veckan och även det första intervallpasset.

På mitt schema jag följer inför lidingöloppet var det dags för 6×4 min med 2 min gåvila.

Jag var nere i gymet på jobbet och i ensamhet kunde jag köra på med den musik jag ville.

6×4 min är mycket, tempot var i tröskelfart, så det var jobbigt men ändå i en fart som var lite jobbigare än bekvämt.

När jag hade gjort 4 st började en inre kamp, ”4 är bra nog det räcker nu”. Men så började jag tänka på hur jag ska göra på Lidingöloppet om det blir tufft. Där finns ju inte något annat alternativ än att ta sig i mål hur jobbigt det än är. Så med tanke på att jag hade gymet för mig själv satte jag på min absoluta favoritlåt ”din tid kommer” med Håkan Hellström i en remix på repeat och så betade jag av minut för minut.

Vips så hade jag avverkat de sista 2 blocken.

Schemat sa 6×4 och efter lite kamp med mig själv blev det 6×4 min!

20180828_113009

Känslan efteråt var riktigt härlig, trött och nöjd på samma gång.

I morgon blir det vila så då får bloggen göra detsamma. På torsdag hörs vi igen.

/Karro

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s