Latmasken vann inte

Igår gick dagen i ett så jag hann aldrig med ett blogginlägg. Men jag startade min vecka precis som jag gjort de senaste 2 veckorna, med ett styrkepass.

Kroppen stärks sakta men säkert och jag börjar mer och mer tycka om det här med styrketräning.

Idag var jag inte alls sugen på ett löppass. Jag ville hellre ligga kvar i soffan och äta massor med choklad. Jag övervägde att ta mitt intervallpass imorgon istället men vädret var för härligt och jag misstänkte att träningsvärken från styrkepasset skulle vara värre imorgon så jag snörade på mig löparskorna och gav mig ut.

Jag började med en lugn uppvärmning i 10 min sen var det dags att ta tag i intervallerna. Först 4 min snabbt men höll ändå ett jämnt tempo och jag kom 870 m. Efter det 1 min vila för att sedan köra 8×30 s med 30 a vila x 3, 1 min vila efter varje set.

20180904_165441

Ett tufft pass som var precis det jag behövde. Latmasken lyckades inte vinna över mig idag. Det här ska firas med massor av choklad ikväll när barnen sover.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s