Njutit till max

Helgen är strax över och det har verkligen hunnits med en hel del. Vädret har varit fantastiskt så man har kunnat njuta till max.

Min helg startade med intervaller tillsammans med fredagsgänget. Vi sprang intervaller i backe på Rya åsar och de backarna kommer man att möta på Rya åsar Trail Run på lördag så även om det var riktigt jobbigt känns det skönt att spenderar många jobbiga intervaller där.

Vi körde 4×5 min back och det var oerhört jobbigt. På den tredje intervallen kände jag att jag nästan ville ge upp men eftersom det ”bara” var en kvar bet jag ihop. Det som var bra på den sista var att jag fick starta en bit framför de andra så att de fick jaga och jag kunde springa på, man vill ju inte vara den som ger upp när andra ser.

Otroligt nyttigt intervallpass och på tävlingsdagen kanske det är jag som känner mig som en bergsget istället för att bli ifrånsprungen av de.

20181012_123511

Igår blev det vila och idag startade dagen tidigt eftersom jag hade bestämt löpträff med Tess.

När klockan ringde kl 6 ifrågasatte jag mitt beslut starkt men när jag väl kom ut i den mörka morgonen var de tankarna bortblåsta.

Det blev en fantastisk tur på 19 km och med grymt sällskap. Jag fick massa pepp och tips ang Borås 6-timmars och nu börjar jag känna ett stort sug efter det.

IMG_20181014_095311_301

Sedan har dagen gått i ett med kalas och utevistelse.

Det har varit en riktigt bra helg med andra ord!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s