Spaghettiben

Hejsan!

Hoppas du haft en bra första dag på den här veckan.

Jag startade min vecka med ett härligt styrkepass i gymet.

Fokus låg på ben/rumpa/rygg/mage. Det var lite av en repris på ett pass jag gjorde för några veckor sedan.

Det blev en hel del knäböj och utfall och för att verkligen låta benen kämpa avslutade jag på löpbandet med lutning och backintervaller. Jag körde 4×200 m med 100 m vila. Efteråt kändes benen som spaghetti och det var precis den känslan jag ville åt.

20190211_114231

Jag har tänkt att få till ett lite längre löppass på löpbandet antingen imorgon eller på onsdag. Jag ska bara kolla vilken dag som passar in bäst i planeringen med jobb och barnens sportlov. Så imorgon får vi se vad jag skriver om.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s