3 i 1

Hej!

Jag ligger några dagar efter med bloggandet.

Veckan startade med en skön vila. Kroppen behövde 100% återhämtning efter söndagens halvmara.

Igår drog träningsveckan igång med lunchlöpning. På mitt maratonshema var det dags för 8 km med fartinslag. Så när jag hade sprungit 6 km i lugn takt ökade jag lite. Det var 5 x 20 s och vila den distans jag kom på löpbandet. Det var kul med en fartökningar just för att väcka kroppen samt att få de sista kilometrarna på löpbandet att gå lite snabbare.

IMG_20180327_213413_263

Sedan gick kvällen åt till ett uppdrag jag fått på jobbet i och med att jag förlorade en tävling. Så jag dansade inför publik med några riktigt duktiga tjejer. Det var så kul, så en form av aktivitet även igår kväll.

Idag kom mannen hem tidigt och eftersom solen sken kände jag att det var bättre att springa idag än att ta det sent imorgon kväll då min man jobbar länge.

Idag blev det 2×3 km tröskel med 2 min vila plus upp och nedjogg. Jag försöker ligga på ett ganska högt tempo under tröskelarbetet men det är ändå kontrollerat och jämnt.

När arbetet var klart avslutade jag med 1 km uppför i skogen så benen fick en riktigt genomkörare. Det var snöpuls och branta stigningar så det tog hårt, men kul att avsluta passet på det viset.

Screenshot_20180328-181312_Video Player

Nu har du fått en kort sammanfattning, 3 dagar i 1 inlägg.

Imorgon blir det som sagt vila från löpning men jag ska de till att få in yoga i schemat för det slarvade jag med i måndags.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s