Repris

Gokväll!

Idag blev det en repris på ett pass som jag gjort en gång tidigare med Runacademy. Du kan läsa om det här:

https://karrospringer.com/2018/04/19/4-minuter/

Jag har valt att kalla den 4 minutaren och det innehåller olika block med 4 min där man varierar intervallerna man springer under 4 min.

1:a 4 min tröskel

2:a 4 min 30s snabbt/30 s vila

3:e 4 min 1 min snabbt/30 s vila

4:e 4 min 90 s snabbt/30 s vila

5:e 4 min tröskel

6:e 15 s snabbt/15 s vila

Ett kul och varierat pass där det hela tiden händer något.

Det som är kul med att köra repris på ett pass är att man kan jämföra tiderna. På 4 min tröskel förra gången hade jag 4:12 och 4:20. Då sprang vi på en grusväg fram och tillbaka som inte innehöll några backar. Idag när jag sprang här hemma var det en del korta backar under första tröskelarbetet den andra var mer lättsprungen och jag landade på tiderna 4:35 min/km och 4:03 min/km. Det är jag väldigt nöjd med!

20180626_180310

Jag var lite orolig att träningsvärken skulle hindra mig från att få kvalitet i mitt pass idag men de första löpstegen kändes riktigt bra och det var det som gjorde att jag bestämde mig för att köra detta pass.

Imorgon ska kroppen få efterlängtad vila. Eller ja, det kommer bli pulsträning med tanke på sveriges match på eftermiddagen! Att kolla på fotboll väcker känslor och imorgon kommer det bli riktigt, riktigt jobbigt. Men förutom det blir det 100% vila.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s