Fredagsintervaller

Semestern har startat och vi befinner oss nere i Espevik för lite välbehövlig ledighet.

I fredags hann jag tyvärr inte med ett lunchpass med fredagsgänget men jag hann köra samma pass fast lite tidigare på lunchen.

Det var ett kul pass men riktigt jobbigt. Jag körde först 1 km uppvärmning sen blev det 8×800 m intervaller efter principen 700 m lugnt/100 m snabbt, 600 m lugnt/200 m snabbt och så vidare ner till 100 m lugnt/700 m snabbt.

Svetten rann och jag ville ge upp flera gånger men jag kämpade mig igenom det.

20180629_114629

Det är väldigt bra att köra intervaller på löpband om man vill hålla en viss fart, förutsatt att man inte fuskar med tempot. Men vill man hålla samma tempo genom hela arbetet är det riktigt bra med löpband.

Efter löppasset jobbade jag med en livesädning på ett poolparty och efter den körde vi sommarfest med jobbet så därför uteblev bloggandet.

Men nu är semestern här och jag hoppas på många härliga löppass!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s