En bra start

Gokväll!

Landat i soffan efter en fullspäckad dag med jobb, träning och fotbollsträning för stora killen. Snart dags för kvällsmat och sista avsnittet av Game of Thrones. Känns väldigt konstigt att det är det absolut sista… Men nog om det.

Nu är det race week för min del. På lördag är det dags för Borås ultramaraton, 48 km ensam i skogen. Det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot det. Jag nämnde igår att jag ska försöka vara mer ordentligt med maten under den här uppladdningen och idag har jag verkligen skött mig. Måltid med jämna mellanrum och fördelen med det här, noll sockersug. Ibland kan jag slarva på eftermiddagen och då blir det värre framåt kvällen, så det märks verkligen stor skillnad bara av att äta oftare.

På lunchen idag körde jag ett styrkepass med lite löpning nere i gymet på jobbet.

Jag började med 1 km uppvärmning på löpbandet. Sedan klev jag av och körde det här passet:

Kettlebell swings 2×10
Lyfta ben liggandes på bänk 2×10
Triceps (maskin) 2×10
Sittcykel 2×12
Utfall bakåt hantlar upp 2×10/ben
Plankrodd med hantlar x 16

Som avslutning klev jag tillbaka upp på löpbandet för att riva av ett gäng korta backintervaller, 7 graders lutning och 10×30 s backe med 30 s ståvila.

20190520_110119

En bra start på den här måndagen!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s